Dina personuppgifter

De personuppgifter som vi på nyajobb.se sparar och behandlar är information som du själv har lämnat till oss i samband med din CV-registrering. Tex: ditt namn, telefonnummer, e-postadress, postadress mm.

Vad är syftet med behandlingen av personuppgifter?

Dina personuppgifter kommer att behandlas för att erbjuda dig de tjänster som du efterfrågar av oss. Dina personuppgifterna kan i samband med detta komma att lämnas ut till tredje part tex. en arbetsgivare som är intresserad av din ansökan. Genom att lämna dina personuppgifter till oss anses du samtycka till att vi behandlar din auppgifter. Vi kommer inte att sälja dina personuppgifter vidare för direktmarknadsföring av tredje part. Personuppgifter som du lämnar till oss sparas bara så länge som du själv önskar, och du har möjlighet att uppdatera dina uppgifter när du vill. Du kan också maila till oss och be oss att ta bort alla uppgifter om dig.

Personuppgiftsansvar

Du har rätt att begära information om de personuppgifter som behandlas om dig hos oss. Kontakta oss via e-post för mer information. Du hittar aktuell kontaktinformation på kontaktsidan.